Despre noi

Compania Prime Gadgets (Premium Promotion) activeaza inca din 2014 in principal pe segmentul agentiilor de marketing online cu numerosi clienti din diverse domenii de activitate. Incepand din anul 2019, Prime Gadgets SRL (Premium Promotion) a lansat magazinul online propriu www.premiumgadgets.ro , administrat in prezent de Prime Gadgets SRL, cu o gama variata de dispozitive Google, focusandu-se in special pe pietele din Romania si Ungaria, acolo unde Google nu vinde direct.

Dispozitivele sunt variate, noi, sigilate si originale.  Le preluam direct de la producator si vindem direct catre clientii interesati oferindu-le suport si garantie. Punem accent pe calitate si pe durabilitate, ne intereseaza ca toti clientii sa fie multumiti pentru a mentine imaginea pozitiva legata de dispozitivele Google, in conformitate cu linia trasata de producator. Daca in alte state telefoanele Google sunt la moda, in Romania sunt mai putin cunoscute si apreciate, motiv pentru care ne-am propus sa le aducem in atentia posibilor cumparatori din Romania calitatea si avantajele acestor telefoane in comparatie cu Iphone, Samsung sau Huawei, cat si diverse alte gadget-uri.

Gratie preturilor fara concurenta, a calitatii produselor si a faptului ca am mers pe satisfactia clientului, am reusit anul trecut sa depasim obiectivele stabilite initial si solicitand producatorului sa suplimenteze stocul alocat pentru noi.

Puteti comanda cu incredere, ne focusam pe imaginea produselor si satisfactia clientului, nu doar in procesul de vanzare, ci si in perioada post-vanzare.

PREMIUM GADGETS e-shop

PRIME GADGETS SRL

CUI: 47241684 | J40/23603/2022

Sediu social: Str. Baltagului nr. 3, sector 5, Bucuresti.